Уред за варене на ориз и зеленчуци на пара Russell Hobbs Cook@Home 19750-56

Original price was: 75.99 лв..Текущата цена е: 65.99 лв..

  • Вместимост 1.8 литра
  • Тавичка за варене на зеленчуци и риба на пара
  • Корпус, изработен от качествена, неръждаема стомана
  • Стъклен капак, през който можете да наблюдавате варенето
  • Отделяща се тенджера с незалепващо покритие
  • Автоматично следене и поддържане на температурата
  • Автоматично изключване
  • Лъжица и мерителна купичка в комплекта
  • Кабелът се отделя, за да сервирате директно с уреда на масата
  • 700W мощност за точен и сигурен резултат
  • Външен диаметър 32см, височина с капак 25см

Уред за варене на ориз и зеленчуци на пара Russell Hobbs Cook@Home 19750-56

Описание

Уред за варене на ориз и зеленчуци и риба на пара Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 – подходящ и за здравословни диети без мазнини, били те спортни или просто за правилно хранене или отслабване.

Варене на ориз: С този уред за варене от Ръсел Хобс ще имате винаги перфектно сварен ориз – до 10 порции наведнъж. Отмерете чашкa ориз и две чашки вода, изсипете ги в тенджерата за варене на ориз Russell Hobbs. Изберете режим „готвене“, обозначен с три вълнички. След сваряване, уредът ще премине в режим, в който ще поддържа ориза топъл. Добавете подправки, разбъркайте, сервирайте.

Варене на зеленчуци и риба на пара: ползвайте тавичката за варене на пара в комплекта Russell Hobbs Cook@Home 19750-56. В тенджерата налейте вода и поставeте отгоре тавичката със зеленчуците, рибата или други продукти, които искате да сварите на пара. Поставете капака и изберете „готвене“, обозначено с три вълнички. Наблюдавайте варенето на пара на зеленчуците, месото, рибата през стъкления капак.

Когато варите зеленчуци или риба на пара, тенджерата ще се самоизключи, ако остане без вода.

Корпусът и тенджерата на уреда са изработени от метал е с незалепваща повърхност, а тавичката за варене на пара няма вредни BPA компоненти.

Съвет: Независимо дали ще ползвате уреда или обикновена тенджера или тава, преди да сварите ориза, измивайте го със студена, течаща вода в гевгир или подходяща цедка. Измийте докато изтичащата вода престане да е бяла и стане бистра. Така ще отмиете външното нишесте на ориза, което често слепва зрънцата след готвене, но и води до образуване на лепкав слой на дъното на съда, ако не се разбърка по време на варенето.

Уред за варене на ориз и зеленчуци и риба на пара Russell Hobbs Cook@Home 19750-56

Допълнителна информация

Тегло 2.8 кг

Може също да ви хареса